maanantai 22. tammikuuta 2018

Ripaus kevään väriä talveen

Eilen ja tänään on talvi pistänyt parastaan sään suhteen.
Kaunis auringonlasku eilen rapsakassa pakkasessa hiihtolenkillä.


Olen koittanut ottaa ilon irti talven kauniista säästä ulkoilemalla paljon, nauttinut lumen ja kuuran peittämästä maisemasta...

...mutta jotain keväistä on jo saatava kotiin.

 Siitäkin huolimatta, että esikko meinaa nuupahtaa nopeasti lämpimässä huoneessa ja sitä joutuu aina yöksi rahtaamaan viileään kylmiöön.
 Katsotaan pysyykö hengissä, jotta saisin sen istuttaa ulos keväällä :)Tammikuun valkoisten kukkien aika on vaihtumassa keväisiin kukkiin.


Hyvää alkanutta uutta viikkoa!

8 kommenttia:

 1. Ny on voinukki nauttia komeesta päivistä.
  Ei tartte kiikuttaa kylymiöhön, ku haet pihalta lunta, joka päivä purkkihi, nii pitkälle ku lunta o. Sillä keinoon onnistuun pitämähän esikon hengis ja keväällä pihalle penkkihi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea, täytyy testata. onneksi nyt on lunta.

   Poista
 2. Makean värinen esikko kerrassaan - tuota kannattaa yrittää pitää hengissä maahan istutusta varten!

  Sama opinala meillä on. Minä valitsin ammattitutkinnon nimikkeeksi puistopuutarhuri, vaikka molemmat osiot onkin näyttöihin valittuna.

  Opinahjona on Tredu, eli Tampereen seudun ammattiopisto. Himppasen kaukana Raahesta, mutta ei täällä Nokialla tarvin näköjään käydä kun kerran. Ammattitutkinnossa on plussana se, että persausta ei tarvitse kuluttaa koulun penkillä jos on osoittaa osaaminen käytännössä. Ja minulla on. Huojentavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin tutkinnon nimikkeksi tulee puutarhuri, mutta työni painottuu niin paljon viherrakennukseen, että on ollut selkeämpää sanoa se tulevaksi ammatikseen. Tsemppiä opintoihin!

   Poista
 3. Upean värinen esikko ja kaunis tuo talvinen maisema! Mukavaa viikonjatkoa!

  VastaaPoista
 4. Hei tulin vierailulle. Minäkin olen ostanut Santpaulia kukkia kahteen kertaan kolmen setin. Nyt pitää olla kukkia sisällä. Kesä kun koittaa ulkona niitä näkee sekä luonnon että omassa puutarhassa. Ja tietysti blogi ystävien blogeissa. Minulla on puutarha blogi mutta kyllä sinne livahtaa vähän muutakin joskus käsitöitä, kukka-asetelmia ja leipomista. Käy kurkkaamassa minunkin blogiani jos vaikka kiinnostaisi jatkossakin. Hyvää loppuviikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun jätit kommentin, niin löydän blogiisi. Toki tulen sinne kurkkaamaan :)

   Poista