torstai 15. helmikuuta 2018

#Tulppaanitorstai

Mun täytyy tunnustaa...

...että tämä taisi olla ensimmäinen leikkokukkakimppu, jonka ostin
omaan kotiin...

Toisten blogeissa on ollut kiva katsella kuvia hienoista leikkokukakimpuista, mutta 
oma kukkavillitykseni on suuntautunut enemmän ulos, puutarhan puolelle ja 
pitempään kestäviin kukkiin.

Nyt päätin olla radikaali ja tehdä jotain normaalista poikkeavaa ja kiikutin kaupasta kotiin vaalean violetin tulppaanikimpun. Vaalean violetti, koska siellä ei ollut niitä ihanan syvän punaisia tulppaaneja, joka on ehdottomasti suosikkivärini. 
Mutta onhan nämä nyt aika keväisiä. 
Melkein kuulee jo keväisen linnun laulun tulppaanien seasta :D

Kesyt viikingit,
tulppaanilastissa.

Aina on yksi lähikuva mukaan mahduttava :D

Ja koska tulppaanitorstain puitteissa on menossa Grande finale, tähän loppuun muutamia puutarhani tulppaanikaunottaria vuosien varrelta.


Mukavaa tulppaanitorstaita!

4 kommenttia:

 1. Ulkona kasvavat tai sisällä ruukuissa kasvavat kasvit ovat ehdottomasti parhaita. Sääli ostaa leikkokukkia kuolemaan maljakkoon. Vaikka kauniitahan ne ovat vähän aikaan. Ja piristävät ainakin näin kuvien muodossa muuten väritöntä talvea. Minäkään en ole koskaan vielä ostanut itselleni, en tiedä tulenko ostamaankaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus sitä intoutuu tekemään jotain poikkeavaa. :) Viherkasvit ruukkuineen ovat minullakin lisääntyneet viime aikoina, välillä joku intoutuu kukkimaankin.

   Poista
 2. Minulla on näin talvella kukkia kotona. Niitä tulee ostettua ruukku sekä leikkona .Piristää jotenkin. Kesällä ei ole kuin luonnon ja puutarhan perennoista leikattuja. Yksuvuotisia olen joka vuosi suunnitellut kasvattaa.Hienot tulppu kuvat .Minulla ei mökillä ole tulppaaneja koska siellä on peuroja tosi paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruukuissa kasvatettavat ovat minullakin lisääntyneet ja kyllä ne piristävät sisustusta kummasti :)

   Poista